Swans najavili “poslednji” album

Izvor: BalkanRock.com, 27.Jul.2015, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Swans najavili “poslednji” album

Michael Gira, preko zvanične Facebook stranice, obratio se obožavateljima važnom informacijom koja se tiče budućnosti grupe Swans, odnosno najavom snimanja “poslednjeg albuma ove verzije benda”.

Članovi ovog eksperimentalnog rok sastava planiraju objavljivanje live albuma koji će nositi naziv “The Gate”. Novac prikupljen od ovog izdanja biće usmeren ka snimanju nove ploče koje bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << da počne 1. septembra.

Nova ploča biće naslednik veoma hvaljenog “To Be Kind” albuma iz prošle godine, a Gira je u svom postu napisao kako će ovo biti “poslednji Swans album i (prestojeća turneja) ove verzije/iteracije” benda.

Michael Gira i ekipa, upravo su se vratili sa svoje 14-mesečne turneje na kojoj su promovisali aktuelni album, a u okviru koje su svratili i u Skoplje.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.