Svoj na svome: Ponosni tata Toni Cetinski pohvalio se fotkom sa mezimicom (foto)

Izvor: Scandal.rs, 01.Sep.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svoj na svome: Ponosni tata Toni Cetinski pohvalio se fotkom sa mezimicom (foto)

Javnost nikad nije upoznala Piju Cetinski, kćerku Tonija Cetinskog koju je dobio u braku s Ivanom Nobilo.

Proteklih dana sa svojom malom mezimicom Toni se odmarao u rodnom Rovinju, a zajedničku fotografiju njihova druženja objavio je na Fejsbuku. Prva fotografija oca i šestogodišnje devojčice dirnula je mnoga srca.

Svoji na svome”, napisao je pevač iznad prve zajedničke fotografije s Pijom, a njegovi obožavatelji su sa oduševljenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << uputili komplimente.

Upravo u rodnom Rovinju Toni se 2007. venčao s Ivanom nakon osam godina veze. Na svadbi su tada bile mnogobrojne osobe iz javnog života, no ljubav se s vremenom ipak ugasila pa su 2012. potpisali papire za razvod braka.

Kćerka advokata Ante Nobila trenutno očekuje drugo dete, i to s bivšim kapitenom hrvatske odbojkaške reprezentacije i preduzetnikom Dejanom Laninovićem s kojim je u vezi dve godine.

Toni je sada u trećem braku: s ekonomistkinjom Dubravkom Dujak venčao se početkom prošle godine u Las Vegasu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.