Snimljen pad aviona na Malti, izbio veliki požar /VIDEO

Izvor: B92, 24.Okt.2016, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimljen pad aviona na Malti, izbio veliki požar /VIDEO

Valeta -- U avionskoj nesreći koja se dogodila na Malti poginulo je najmanje pet osoba, a snimak rušenja letelice objavljen je na društvenim mrežama.

Snimak je na Fejsbuku objavio Lorent Azopardi, koji je slučajno video prizor, na kome se vidi kako je avion nakon pada buknuo i zahvatio ga je veliki požar.

Petoro poginulih su francuski državljani i još nije poznato da li su bili vojnici ili civili, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao ni šta je tačan uzrok nesreće.

U medijima su se prvo pojavile informacije da je reč o zvaničnicima granične agencije Fronteks, što je kasnije demantovano.

To je demantovala i visoka predstavnica EU Federika Mogerini, koja je navela da zvaničnika EU nije bilo u avionu i da letelica nikako nije povezana s Unijom.

Žrtve pada malog aviona na Malti su francuski carinici koji su imali izviđački let nadgledanja dolaska migranata i trebalo je da se vrate posle nekoliko sati leta, saopštila je malteška vlada.

Francuski carinici su bili na dužnosti nadgledanja trgovine migranata i droge i trebalo je da lete ka libijskom gradu Misurati.

.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte trenutak pada aviona na Malti (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Okt.2016

Pet ljudi je stradalo u avionskoj nesreći koja se desila danas na Malti, a na internetu se pojavio snimak pada aviona...Snimak, koji je objavljen na Facebooku, prikazuje kako avion pada sa neba i eksplodira na tlu. Čovjek koji je napravio snimak kaže da je pošao na posao kada je snimio pad aviona...Žrtve...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Objavljen JEZIV SNIMAK pada aviona na Malti (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Okt.2016

Na društvenim mrežama pojavio se snimak pada aviona na Malti, u kome je poginulo pet osoba, francuskih državljana. Na snimku, koji je na Fejsbuk objavio Loran Azopardi, vidi se avion koji se nekontrolisano spušta i udara u tlo, posle čega je izbio veliki požar...Francuski ministar odbrane Žan-Iv...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.