Sloba Vasić ima novu devojku!

Izvor: Kurir, 03.Sep.2014, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloba Vasić ima novu devojku!

Nova Slobina devojka je student Fakulteta bezbednosti, pa mladi pevač u budućnosti bar neće morati da brine o obezbeđenju

Slobodan Vasić objavio je na svom Fejsbuku da je u vezi sa izvesnom Valentinom Vučićević, koja bi, po svemu sudeći, mogla da mu bude i telohraniteljka.

Naime, nova Slobina devojka je student Fakulteta bezbednosti, pa mladi pevač u budućnosti bar neće morati >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da brine o obezbeđenju. Uz atraktivnu brinetu, osim što će uživati u ljubavi, biće i bezbedan u svakom smislu te reči.

Pored toga što je lepa i pametna, Vasićeva nova devojka je izgleda i duhovita, pošto na svojom Fejsbuk profilu kao pozadinu drži sliku s porukom:

- Samo me voli, ja ću da ti plaćam psihijatra!

Eto, Slobi ništa drugo ne preostaje nego da se prepusti emocijama, dok njegova devojka misli na sve ostalo!

(M. K. V.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.