Šinejd O Konor nakon pokušaja samoubistva: Srceparajući poziv za pomoć!

Izvor: Story, 01.Dec.2015, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šinejd O Konor nakon pokušaja samoubistva: Srceparajući poziv za pomoć!

Nakon nervnog sloma koji je imala na društvenim mrežama pre nekoliko dana, optužujući svoju porodicu za nemar, isrska pevačica pokušala je samoubistvo.

Šinejd O Konor, foto: Profimedia

Šinejd O Konor, poznata po velikom hitu devedesetih Nothing Compares 2 U, godinama pati od bipolarnog poremećaja i nekoliko puta bila je hospitalizovana zbog svojih mentalnih problema.

Šinejd O Konor svojim oproštajnim pismom na Facebook >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << -u šokirala fanove

Njene tegobe kulminirale su pre nekoliko dana kada je na Fejsbuku objavila oproštajnu poruku, u kojoj je optužila svoju porodicu za stanje u kojem se nalazi.

Šinejd se tom prilikom predozirala a policija je nakon upada u njenu hotelsku sobu uspela na vreme da je odveze u bolnicu.

Šinejd O'Konor drastično promenila izgled

Novim postom na društvenim mrežama Šinejd je ipak ponovo zabrinula fanove.

Srceparajućom porukom na Fejsbuku i to iz bolničkog kreveta ponovo se obraća svojoj porodici i kaže da joj nedostaju.

Šinejd O'Konor burno reagovala na naslovnicu sa Kim Kardaišijan: Muzika je sada zvanično umrla!

 - Saznanje da ste bili ovde i otišli stvorilo mi je pravu agoniju. Sada se osećam potpuno usamljeno...Molim vas, vratite se u bolnicu i provedite neko vreme sa mnom kako biste mi pomogli da sve ovo ispravim...Molim vas. Tako sam uplašena i usamljena - napisala je Šinejd koja se udavala četiri puta i ima četvoro dece.

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.