Sin hrvatskog poslanika napao Srbe: Oj Neretvo teci mi na stranu, nosi Srbe plavome Jadranu

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jan.2017, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin hrvatskog poslanika napao Srbe: Oj Neretvo teci mi na stranu, nosi Srbe plavome Jadranu

Prošlog petka poslanik HDZ-a, Stevo Culej verbalno je napao zastupnika Ivana Pernara zbog njegovog ponašanja na političkoj sceni. Cela situacija dodatno je zaoštrena na Fejsbuku nakon objava Stevinog sina, Domagoja Culeja.

- Jesam li ja krvave gaće na Velebitu nosio zbog tebe, balavac - poručio je Culaj Pernaru.

Naime, mladić se prvo pohvalio očevom platom, a na Novu Godinu citirao je stihove iz ustaške pesme "Jasenovac i Gradiška Stara".

– Oj, Neretvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << teci mi na stranu, nosi Srbe plavome Jadranu! Sretna vam Nova hehe – napisao je Domagoj na Fejsbuku.

Foto: Facebook/Domagoj Culej

Zatim je objavio koliku platu ima njegov tata.

- Ljudi, pa nije plata samo 14.500. To je bez putnog troška i svega ostalog. Pošto niste upućeni, plata mu je puno veća. Hvala na razumevanju hahah - napisao je Domagoj.

On je pokušao i da opravda izjave svog oca.

- Moj otac, koji je prošao sve i svašta, koji nije spakovao stvari i pobegao za Njemačku ili se skrivao po podrumima, nego se kidao kao i ne znam ja koliko branitelja zbog ove šugave Hrvatske. Da bi se našli neki pametni sinovi od baš tih očeva koji su bežali kao kukavice, skrivali se, pa da mi oni idu komentarisati tako nešto i blatiti mog oca?

- Pa to je smešno, svi ste vi ljudi smešni. Sto puta sam ga video kako gleda sliku pokojnog brata koji je dao svoj život, ali za šta? Da komunjare lepo žive u baš toj zemlji za koju su dali živote i da se sprdaju tome? - poručio je Vinkovčanin.

Foto: Facebook/Domagoj Culej

Domagoj je sve objave izbrisao.

Novinari su pitali Stevu da li podržava ponašanje svog sina.

- Ne, to vi podržavate - poručio je poslanik i spustio slušalicu.

(Telegraf.rs/vecernji.rs)


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.