Ružica zavodi oba pola: Muškarci traže da ih bičujem, a devojke su se okomile na mene!

Izvor: Scandal.rs, 28.Okt.2016, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružica zavodi oba pola: Muškarci traže da ih bičujem, a devojke su se okomile na mene!

Voditeljka i pobednica poslednje sezone “Parova” kaže da u poslednje vreme na Fejsbuku dobija pregršt nepristojnih ponuda i poruka, te da se grohotom smeje kada ih pročita. Nude joj razne perverzije, šalju provokativne fotografije, ali, kako priznaje, to je ne zanima jer traži ljubav.

“Kakvih budala ima, ja to u životu nisam videla. Šta mi sve nude, to je za priču. Nude mi se da im budem gospodarica, da su moji robovi, da ih maltretiram. Potencijalni robovi traže >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da ih bičujem, gazim i da mi ližu štikle. Sve boleština do boleštine. No, šta da radim?! Neka mi šalju, bar mi bude interesantno kada to pročitam”, kaže za “Alo!” Ružica Veljković.

Ona dodaje da ne može da se odbrani od devojaka, jer joj se nude da budu sa njom u vezi.

“Zaljubljena sam u jednog dečka, ali mi nešto ne uspeva. Ne ide mi zato što su se devojke okomile na mene. Ne znam šta je razlog tome. Muvaju me i ne odustaju. Ali ja bih ih zamolila da odje*u. Ja želim da imam momka. Zaljubljena sam baš dugo i trudiću se da mi ta ljubav uspe”, naglasila je Ružica.

Фотографија корисника ruzicaveljkovic (@ruzicaveljkovic) дана 7. Окт 2016. у 1:08 PDT
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ružica Veljković zavodi oba pola: Muškarci traže da ih bičujem, a devojke su se okomile na mene!

Izvor: Svet, 28.Okt.2016

Voditeljka i pobednica poslednje sezone “Parova” kaže da u poslednje vreme na Fejsbuku dobija pregršt nepristojnih ponuda i poruka, te da se grohotom smeje kada ih pročita. Nude joj razne perverzije, šalju provokativne fotografije, ali, kako priznaje, to je ne zanima jer traži ljubav.. “Kakvih...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.