Razočarana Verica prekinula odmor: Iznervirao je konobar

Izvor: NaDlanu.com, 27.Jul.2014, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razočarana Verica prekinula odmor: Iznervirao je konobar

Napustila je mesto gde je provela desetak lepih letovanja, a sve zbog toga što ju je iznervirao konobar.

Modna kreatorka Verica Rakočević se prilično iznenadila kada joj se konobar u restoranu na Svetom Stefanu obratio na engleskom jeziku, nakon čega se i razočarala.

Kako je istakla na društvenoj mreži Facebook, misli da je neverovatno da konobar ne zna jezik zemlje u kojoj radi.

- Restoran na Svetom Stefanu, konobar ljubazno na engleskom good >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << morning, pomislih da ličimo na strance pa na srpskom dobar dan ali dečko ne govori srpski, odnosno crnogorski. Tuga, tuga pregolema pa posle kraćeg objašnjenja da bi u zemlji u kojoj sačekuje goste morao da zna jezik napuštam mesto gde sam provela desetak lepih letovanja. Sv. Stefan je zadržao lepotu a izgubio dušu - napisala je Verica.

Opera17
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Verica Rakočević razočarana Crnom Gorom: Sveti Stefan je zadržao lepotu, a izgubio dušu

Izvor: Story, 27.Jul.2014

Poznata domaća kreatorka, razočarala se u uslugu na poznatom ostrvu Sveti Stefan, tako da iako je redovno letovala kod našim suseda, verovatno će sledeće godine promeniti destinaciju...Modna dizajnerka Verica Rakočević Kuzmančević uputila se sa svojim suprugom na Sveti Stefan gde je planirala...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.