Ratno stanje tokom intervjua u Podgorici! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 30.Mar.2017, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ratno stanje tokom intervjua u Podgorici! (VIDEO)

Pred meč Crna Gora - Poljska novinar je pokušao da napravi intervju sa navijačima, ali nije uspeo, pogledajte zašto...

Foto: Facebook/Print screen

Na Facebook stranici Copa90 objavljen je snimak nastao u Podgorici pred kvalifikacionu utakmicu fudbalskih reprezentacija Crne Gore i Poljske.

Na snimku se vidi novinar koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pokušava da razgovara sa navijačima, ali i odjeci eksplozija petardi i topovskih udara na podgoričkim ulicama.

"Evo šta se dogodi kad pravimo intervju na Balkanu :)", piše u opisu videa.

POGLEDAJTE

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSPLOZIJE TOKOM INTERVJUA: ‘Evo šta se desi kad radite intervju na Balkanu’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Mar.2017

Jedan reporter stranice „Copa90“ prisustvovao je meču između Crne Gore i Poljske (2:1 pobeda Poljaka), a njegov pokušaj da uradi intervju sa navijačima krajnje „brutalno“ je osujećen.. Naime, dva puta je razgovarao sa navijačima pre početka meča, i isto toliko puta su ga prekinuli petardama...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.