Rama ljut na predsednika: Grdio me kao da sam ekstremista

Izvor: B92, 17.Jun.2017, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rama ljut na predsednika: Grdio me kao da sam ekstremista

Tirana -- Albanski premijer Edi Rama je putem Fejsbuka kritikovao novoizabranog predsednika Albanije Iljira Metu, zbog, kako je naveo, "šokantnog intervjua".

Meta je za grčku televiziju kazao da je Rama "u nestabilnim i lošim odnosima" sa svim susedima.

"Intervju Iljira Mete za grčku televiziju bio je šokantan! Kako je moguće da jedan albanski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predsednik grdi premijera kao da je ekstremista iz susedstva", napisao je Rama na ovoj društvenoj mreži, prenosi ATA.

Albanska agencija navodi da je Meta, upitan u vezi sa odnosima koje ima sa Ramom tokom intervjua za grčki televizijsku mrežu "Star", kazao da "pre svega treba imati na umu da je, na žalost, premijer Rama u nestabilnim i lošim odnosima sa svima, uključujući Grčku, ali ne samo Grčku, već i ostale susede".

Meta bi dužnost predsednika Albanije zvanično trebalo da preuzme 24. jula, a on još vrši dužnost predsedavajućeg nacionalnog parlamenta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.