Profesorka prisilila učenika na seks u školskom WC-u (FOTO, VIDEO)

Izvor: S media, 08.Maj.2012, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profesorka prisilila učenika na seks u školskom WC-u (FOTO, VIDEO)

Kejsi Kristin Vilson, 28-godišnja profesorka srednje škole, optužena je zbog nezakonitih seksulnih aktivnosti sa maloletnom osobom i prenosa pornografskog mterijala.

U oktobru prošle godine, srednja škola u kojoj je bila zaposlena Kejsi Kristin Vilson, dobila je anonimno pismo koje je upozorilo da profesorka seksualno iskorišćava učenike.

Međutim, ona je optužbe odbacila i podnela ostavku na sve funkcije, a zatim se preselila u Kolorado.

Strašno: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Na Fejsbuku osvanule fotke silovanih beba! (FOTO)

Silovatelj u zatvoru – posle 31 žrtve!

Maskiran kao nindža silovao radnicu na Novom Beogradu

Ipak, tinejdžer je u aprilu ove godine odlučio da prizna seksualni odnos s profesorkom. Izjavio je da ga je ona izvela sa časa druge profesorke, kazavši da je zaboravio nešto u njenom kabinetu.

Vilson je učenika izvela iz razreda i odvela ga u školski WC gde ga je prisilila na seksualni odnos. Tamo ga je prislonila uza zid i skinula odeću sa njega.

"Sve ovo je veoma loše. Kad odrastem i pomislim na svoj prvi put, setiću se profesorke Vilson", izjavio je mladić.

Mladić je dodao da mu je profesorka pre ovog neprijatnog događaja slala svoje obznažene fotografije preko mobilnog telefona.

Vilson je nakon ovog priznanja uhapšena i određena joj je kaucija od 85.000 dolara, prenosi Dejli Mejl.

(S media)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.