Prodaj nešto, nova Facebook opcija

Izvor: Mondo, 17.Dec.2014, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaj nešto, nova Facebook opcija

Stiže nova opcija na Facebook - prodaja i kupovina među korisnicima.

Dovoljno će biti da kliknete na "Sell something", odnosno "Prodaj nešto" dugme, koje se nalazi pored ostalih uobičajenih dugmadi kad se piše status i grupi korisnika ćete moći da ponudite na prodaju bilo šta. Uz sliku "dobra" koje se prodaje moći ćete da ubacite adresu na mapi gde se vrši preuzimanje, zakažete termin preuzimanja, okačite cenu, opis i drugo.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Facebook je potvrdio za portal The Next Web da je opcija prodaje zaista u planu, ali da se radi o prodaji stvari isključivo u Facebook grupama i da je servis tek u test fazi. Korisnicima će, pored pregleda oglasa, koji može da se "šeruje" kao i sve drugo na Fejsu, biti ponuđena i opcija lajkovanja i komentarisanja. Isplivao je čak i link sa korisničkom podrškom i objašnjenjima za šta je Facebook odgovoran, a za šta ne prilikom kupovine i/ili prodaje.

Kakav će ovo samo udarac biti za domaće i strane sajtove na kojima se trenutno vrši prodaja starih ili novih stvari, kad se objavi za sve korisnike! Facebook prodaja sada je dostupna tek malom broju korisnika, a link za podršku radi i kod nas (pogledajte sliku u galeriji).

Čekamo komentare i spremamo ponude za prodaju na Facebooku ;)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.