Prevarantske grupe za klađenje: Ovaj Fejsbuk profil je otišao najdalje /FOTO/

Izvor: Blic, 25.Nov.2015, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevarantske grupe za klađenje: Ovaj Fejsbuk profil je otišao najdalje /FOTO/

Fejsbuk je preplavljen grupama koje nude "sigurne" kladioničarske predloge i "garantovanu" zaradu, ali je profil pod imenom Obrenović Srđan otišao korak dalje. Niko pre njega nije otkrio ime i prezime, uz brojne fotografije preplavljene hiljadama evra.

Ostale grupe su uglavnom kriju iza imaginarnih imena i nisu bile ovako eksplicitne.

U ovom slučaju, navedeno je ime i prezime, pa i mesto rođenja i prebivališta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a gotovo na svakoj fotografiji su ogromne svote novca.

Izvesni Srđan hvali se gomilom novčanica od po stotinu evra. Tu su i slike uspešnih tiketa sa velikim dobitkom, i proverenim dojavama, što znači da se unapred zna ishod utakmice ili čak tačan rezultat.

"Hvala svima koji su imali poverenja i sarađivali sa mnom. Kao i uvek, utakmice su bez problema prošle, a to postižemo jer je iza nas ogromno iskustvo u ovom poslu. Naravno, u prilog tome da smo imali zaista prave mečeve ide i slika (iznad) tiketa ", samo je jedna od objava na ovom Fejsbuk profilu.

"Posle sastanka sa Izvorom i primopredaje novca, detalji oko sledećih nameštenih mečeva su provereni i tačni 100 odsto. Rezervacije su počele od ponedeljka i po broju zainteresovanih kupaca nazire se odlična saradnja, kao i veoma profitabilna sedmica. Ne čekajte više ni trenutak, javite se u inbox i započnite saradnju sa nama koja će vam pomoći da ostvarite većinu vaših snova", piše u jednoj od objava na ovom profilu uz priloženu fotografiju "dobijenog" novca.

Kako biste saznali šta treba da odigrate za siguran dobitak, prethodno morate da ga kontaktirate i uplatite mu određenu sumu po dogovoru. Tako se iza ovakvih i sličnih profila najčešće kriju brojne prevare.

Ipak, Srđan se ne libi da se hvali skupocenim automobilima.

Navodno, postoje i oni koji mu šalju poruke zahvalnosti nakon velikog dobitka, kako bi sve izgledalo što uverljivije.

"Još jedna uspešna sedmica je za nama. Hvala svima koji su imali poverenja i sarađivali sa mnom. Kao i uvek, utakmice su bez problema prošle, a to postižemo jer je iza nas ogromno iskustvo u ovom poslu", još jedna je od "dobitničkih" objava u nizu na Srđanovom profilu uz sliku tiketa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.