Preminuo Čak Beri

Izvor: Večernje novosti, 19.Mar.2017, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Čak Beri

Pionir rok end rola Čak Beri preminuo je u 91. godini, saopštila je američka policija u Misuriju Pionir rok end rola Čak Beri preminuo je u 91. godini, saopštila je danas američka policija u Misuriju. On je pronađen mrtav u svom domu u Misuriju, navela je u saopštenju na Fejsbuku policija okruga Sent Čarls. Pevač-gitarista, poznat po hitovima kao što su Džoni Bi Gud (Johnny B Goode,), "Rol Over Betoven >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i Svit Litl Sikstin (Sweet Litttle Sixteen) imao je 90 godina, preneo je Rojters. Beri je dobio nagradu Gremi za životno delo 1984. i bio je među prvima koji su ušli u Rok end rol kuću slavnih 1986, navodi BBC.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umro osnivač rokenrola Čak Beri

Izvor: Beta, 19.Mar.2017

Američki pevač i gitarista, osnivač rokenrola umro je u subotu u 90. godini, objavila je policija okruga Sent Čarls u američkoj državi Misuri.Kako je policija saopštila na svom Fejsbuk nalogu, Beri je pronadjen bez svesti, a smrt je proglašena u 13.26 po lokalnom vremenu.Čarls Edvard Anderson...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.