Preko noći postao poznat samo zato dobro veže punđu! I odličan je frajer!

Izvor: Prva.rs, 18.Apr.2016, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preko noći postao poznat samo zato dobro veže punđu! I odličan je frajer!

Danas preko noći možete da postanete slavni, a to je na svojoj koži osetio Brok O'Hurn. Ovaj mladić prvi put je dospeo pod lupu javnosti krajem 2014. godine kada je na svojoj Fejsbuk stranici iz šale objavio video u kojem – veže punđu.

U roku od nekoliko nedelja video je postao globalni viralni hit, uglavnom zahvaljujući ženama koje su ga delile na društvenim mrežama oduševljene stasitim, plavookim i dugokosim >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << lepotanom.

Tada je Brok radio kao lični trener u teretani i pomagao ljudima da dobro izgledaju. Danas ima više od 2 miliona obožavatelja na Instagramu, radi kao model, a primetili su ga i filmski producenti koji su ga podstakli da krene i u glumačke vode.

S obzirom na to da je slavu stekao zahvaljujući društvenim mrežama, strani mediji prozvali su ga ‘najzgodnijim muškarcem na internetu’, a skromni Brok ističe da mu svi komplimenti koje dobija laskaju.

Slobodne trenutke provodi sa svojim nećacima, a trenutno nije u vezi i njegovo srce još uvek je slobodno. Iako sam mlad, zapravo sam ‘stara škola’. Uvek ću devojci otvoriti vrata, ne dopuštam da išta plaća na sastanku. Jednostavno sam takav, to mi je usađeno, ispričao je u jednom intervjuu, a za ovakve manire zaslužna je njegova majka Peidž koja je sama odgoila Broka i njegove tri sestre.

Sve što možemo reći jeste – bravo mama!

Izvor: Zadovoljna.hr

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.