Poput estradne zvezde: Voditeljka dnevnika ispozirala na jahti!

Izvor: Svet, 19.Avg.2014, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poput estradne zvezde: Voditeljka dnevnika ispozirala na jahti!

Voditeljka Nacionalnog dnevnika na ružičastoj televiziji, Tanja Rađenović poput estradnih zvezda ispozirala je na jahti koja krstari Jadranom.
“Da li se računa da sam letovala ako nemam selfi sa jahte?”, napisala je Tanja na Fejsbuku kraj postavljenih fotografija.

Voditeljka je spretno ispozirala dok je ležala na palubi jahte nadomak Budve, gde trenutno boravi na letovanju sa svojom porodicom.
Zgodno telo koje je Tanja pokazala u kupaćem kostimu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << iznendiće mnoge njene gledoce koji nisu mogli ni da naslute kakva se opasnica krije iza ozbiljnog glasa i formalne garderobe koju nosi dok čita najnovije vesti iz zemlje i sveta.

Izvor: Blic
Foto: Facebook

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Voditeljka dnevnika ispozirala na jahti bolje nego starleta!

Izvor: NaDlanu.com, 19.Avg.2014

Voditeljka Nacionalnog dnevnika na ružičastoj televiziji, Tanja Rađenović poput estradnih zvezda ispozirala je na jahti koja krstari Jadranom...- Da li se računa da sam letovala ako nemam selfi sa jahte? — piše Tanja na Fejsbuku...Voditeljka je ispozirala dok je ležala na palubi jahte nadomak...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.