Pokušala da se ubije?

Izvor: Mondo, 29.Nov.2015, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušala da se ubije?

Pevačica na Facebooku napisala uznemirujući status. Navodno je u bolnici, jer se predozirala.

Foto: YouTube

Strani mediji su pre nekoliko dana pisali da je Šinejd O Konor završila u bolnici na posmatranju, jer je želela da se ubije. Pevačica je tada izjavila da se u toj situaciji našla zbog progonitelja Frensisa Morisona, koji joj je mesecima slao preteće poruke.

Irska štampa je tada prenela >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je policija ušla u trag Morisonu i da se čini sve kako bi Šinejd bila sigurna.

Ipak, pre nekoliko sati na njenom Facebook profilu osvanuo je čudan status u kome piše kako planira da se ubije, jer je porodica odbacila.

"Oni mene ne cene. Ne bi ni znali da sam mrtva da ih ovako ne obaveštavam. Ovo je jedini način da se dobije poštovanje. Bravo narode, konačno ste uspeli da me se otarasite. Šteta što to nisam uradila ranije. Kakav sam idiot! Moju decu nije briga da li sam ja mrtva ili živa. Kao ni njihove očeve. Nikada nemojte da uradite nekoj ženi ovo što ste meni. Neka ovo bude lekcija", napisala je Šinejd.

Ona je u podužem postu objasnila i da su problemi počeli nakon njene operacije koja je bila u avgustu ove godine.

"Izgleda da sam šljam i da zaslužujem da budem napuštena i tretirana kao gov*o, i to baš u trenutku kada su mi materica i jajnici izvađeni".

Još uvek nije potvrđeno da je ovo pevačica zaista napisala, a "Irish Examiner" piše da se ona oseća dobro i da je primila potrebne lekove.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.