Pevačica na mukama: Postaću Hanibal

Izvor: Svet, 23.Nov.2014, 01:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica na mukama: Postaću Hanibal

Pevačica Dunja Ilić prošle nedelje obavestila je fanove da napušta svoj rodni grad i da se na neko vreme seli iz Beograda.
Neki su negodovali, a ona je samo kratko i jasno rekla da su joj potrebne promene. Osim životnih promena, Dunja je odlučila da “stane na put” i najvećem ženskom problemu – višku kilograma. Pevačica se podvrgla rigoroznoj dijeti koja je uticala malo na njeno raspoloženje pa je na društvenoj mreži Tviter napisala: “Postaću Hanibal od ove dijete. Nigde ne piše zabranjeno ljudsko meso.”

Autor: Bobana Živanović, Life Content
Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Spremna za praznike: Pevačica već okitila jelku

Izvor: Svet, 23.Nov.2014

Pevačica Emina Jahović ovog vikenda ostala je kod kuće i zajedno sa svojim momcima uživala je u kićenju svog doma za predstojeće praznike.. Veliku jelku, Emina je ukrasila je crvenim srcima i kuglama a zlatne sijalice i zvezde učinile su da jelka izgleda još lepše.. “Uradila sam Moj način”,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.