Pedofil se predstavlja kao Dijana iz Srbije na Fejsbuku: Traži fotografije dece od roditelja, majke ga uhvatile na delu! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Maj.2017, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pedofil se predstavlja kao Dijana iz Srbije na Fejsbuku: Traži fotografije dece od roditelja, majke ga uhvatile na delu! (FOTO)

Alarmantna poruka objavljena je na službenom Fejsbuk profilu "Udruge Lavice – zaštita i pomoć žrtvama pedofila"! Naime, majke maloletne dece iz Hrvatske upozoravaju se na poruke koje ovih dana šalje još uvek nepoznata osoba s prebivalištem u Francuskoj, predstavljajući se kao urednica modnog časopisa za devojčice u potrazi za novim modelima.

Ovakve poruke, navode, stižu sa više profila.

- Molimo za >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pažnju… Pročitajte i javite se u inboks ako ste među onima koji imaju ovakve poruke - navode iz Udruženja.

Prema njihovim rečima, nekoliko osoba imalo je kontakt sa različitim profilima koji šalju identične ili slične poruke. Imaju i skrinšot poruka sa dva različita profila.

- Ovim putem molimo vas da se javite ukoliko ste primili ovakve poruke, bilo da je osoba koja traži detalje o polu vašeg deteta ili da je novinarka koja traži slike vas uslikane kao dete ili slike vašeg deteta da vam plati… Navodno je iz Srbije, ali boravi u Francuskoj. Nemojte ignorisati i nemojte prijaviti profil Fejsbuku pre nego što sve poruke spremite i prijavite policiji. Javite se.

- Javite nam se u inboks, potrebno je prijaviti policiji profile i priložiti poruke, što vas je više to bolje...molimo vas da ne ignorišete ovo, javite se ako ste među onima koji su primili ovakve poruke...

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.