Panika u centru Novog Sada: Crni kofer pred hotelom “Putnik”

Izvor: Svet, 30.Sep.2014, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panika u centru Novog Sada: Crni kofer pred hotelom “Putnik”

Više od sat vremena hotel Putnik u centru Novog Sada bio je evakuisan, a Ulica Ilije Ognjanovića zatvorena, zbog dojave o sumnjivom koferu ispred zgrade hotela.
Kako B92 nezvanično saznaje, radnik obezbeđenja je prijavio novosadskoj policiji da se ispred objekta nalazi crni kofer, te je među mogućim scenarijima bio i onaj da je u koferu bomba.
Ipak, policija je ubrzoustanovila da je kofer zabroavio gost hotela, kada je ušao da se čekira.
Oko 21 sat svi gosti su se vratili u hotel, a Ulica Ilije Ognjanovića ponovo je otvorena.
Izvor: Blic
Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Novi Sad: Evakuisan hotel "Putnik" zbog crnog kofera

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2014

POLICIJA je večeras oko 20.30 blokirala Ulicu Ilije Ognjanovića u centru Novog Sada, a evakuiasan je i hotel „Putnik“, jer je ispred hotela, odnosno u njegovoj bašti, pronađen veliki crni putnički kofer, čiji je sadržaj bio sumnjiv. Pripadnici protivdiverzione jedinice novosadske policije...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.