PRIZNAO DA JE PRETIO GRAĐANIMA Ovo je najgori komunalni policajac u Srbiji

Izvor: Blic, 30.Jan.2015, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIZNAO DA JE PRETIO GRAĐANIMA Ovo je najgori komunalni policajac u Srbiji

Nažalost, pokazalo se da je istina. Komunalni policajac Dragan Rajčić priznao je da je na svom Fejsbuk profilu, uz tekst "Puko im film, narod napao komunalnu policiju na Mostarskoj petlji", ostavio preteći komentar "Tek će da vam pukne p.... vam materina".

Nakon što se na društvenim medijima proširila Rajčićeva fotografija i šokantan status, koji je izazvao lavinu komentara, redakcija "Blica" je najpre od načelnika Komunalne policije Nikole Ristić zatražila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i dobila potvrdu da je Dragan Rajčić pripadnik te službe.

Samo dva sata kasnije, on je svom šefu priznao da je lično napisao uvredljiv status.

- Kajem se što sam to napisao, i svestan sam greške koju sam napravio. To nije bilo upućeno građanima Beograda, već onima koji na raznim forumima i društvenim mrežama, pišu laži o komunalnoj policiji. Cenim i poštujem građane Beograda i nisam želeo da ih uvredim - kazao je Rajčić u bazi Komunalne policije gde je pozvan da dođe na razgovor.

Skandalozan status ostavio je, kaže, nakon što je pročitao da su komunalne policajce građani napali na Mostarskoj petlji.

- To je bila kap koja je prelila čašu - kazao je Rajčić.

Kakvu će kaznu dobiti za ovako bahato ponašanje zavisi od komisije koju formira grad Beograd.

- Kao načelnik Komunalne policije, u skladu sa zakonom, gradskoj upravi ću dati predlog da se sprovede disciplinski postupak. Osuđujem ovakav njegov potez jer nijedan pripadnik Komunalne policije ne sme ovako da se ponaša. Ono što je napisao, nije stav naše službe, već izjava pojedinca. Disciplinska komisija će odlučiti o sankciji. Apelujem na sve komunalne policajce da se suzdrže od bilo kakvih komentara, i da ne nasedaju na provokacije - kaže Nikola Ristić.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIZNAO: Ovo je najgori komunalni policajac u istoriji Srbije!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jan.2015

Komunalni policajac Dragan Rajčić koji je svojom skandaloznom izjavom na Fejsbuk profilu vređao je građane, priznao je svom šefu da je lično napisao uvredljiv status. – Kajem se što sam to napisao, i svestan sam greške koju sam napravio. To nije bilo upućeno građanima Beograda, već onima...

Nastavak na Telegraf.rs...

Porukom na „Fejsbuku” komunalni policajac doveo u pitanje svoje radno mesto

Izvor: Politika, 31.Jan.2015, 16:04

Dragan Rajčić priznao nadređenima da je na tekst „Puk’o im film! Narod napao Komunalnu policiju na Mostarskoj petlji” odgovorio rečima: „Tek će da vam pukne p..a vam materina”. – Slede disciplinske mere, a moguć je i raskid radnog odnosa..Komunalni policajac Dragan Rajčić priznao...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.