PRETUČENA U ŠKOLI: Učenicu udarili bokserom u glavu zbog lajka na Fejsbuku!

Izvor: Kurir, 30.Nov.2015, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETUČENA U ŠKOLI: Učenicu udarili bokserom u glavu zbog lajka na Fejsbuku!

Učenicu Ekonomske škole u Brčkom pretukle su tri devojke iz druge škole, zbog 'lajka' na Fejsbuku.

BRČKO - Učenica Ekonomske škole iz Brčkog u mejlu koji je poslala medijima opisala je napad koji se desio u Ekonomskoj školi 25. novembra oko 16 sati. Ona tvrdi da su je tri devojke iz Poljoprivredne škole iz Brčkog fizički napale, i unanijele joj povredu glave jer je jednom od najboljih drugova, lajkala komentar na slici. Taj dečak je inače kako kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << napadnuta devojčica, bivši dečko jedne učenice koja je dovela te devojke da je izudaraju.

Ona je izjavila da su one ušle u njenu učionicu i pozvale je da izađe. Ne obazirući se na njih odmah je otišla do kancelarije pomoćnika direktora po pomoć, ali je kancelarija bila zaključana. Tri devojke su tada došle za njom. Kada je pokušala da im pobegne,  jedna od njih je udarili bokserom u lice, tvrdi napadnuta učenica.

Pošto joj je potekla krv iz usta i ona je otrčala u zbornicu gde su joj odmah profesori pružili pomoć, piše portal infobrcko.com. Učenica kaže da je o napadu obaveštena i policija Brčko distrikta, koja je pokrenula istragu. Posle napada izjavila je da ima strah kada odlazi u školu.

"Noćima ne spavam, pod stresom sam. Zašto moji roditelji moraju da strahuju kad me pošalju u školu da se meni nešto ne desi", kaže ona.

(Bportal.ba)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.