PIC flex kamera za snimanje iz drugačije perspektive

Izvor: ItRešenja.com, 05.Avg.2015, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIC flex kamera za snimanje iz drugačije perspektive

Kada god iskrsne neki zanimljiv trenutak koji treba zabeležiti fotografijom ili video snimkom, dovoljno je upotrebiti prvi mobilni uređaj koji nam je tu negde pri ruci i slika već može da se šalje na Facebook, Instagram ili gde god to želimo. Pomama za fotografisanjem svega važnog i nevažnog širi se kao epidemija, a samim tim se pomeraju i granice, odnosno želje da se napravi nešto drugačije i neočekivano, a to vam upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << nudi neobična PIC Flex kamera…

Ovaj pre svega dopadljiv gedžet neobičnog dizajna, koji je ponuđen kroz nekoliko različitih karaktera veselih boja, zapravo predstavlja CCD kameru sa senzorom od 5MP, koja pokriva ugao snimanja od 124 stepeni, a video snima u HD kvalitetu (720@30fps). Osim senzora koji je smešten u stilizovanoj glavi lika koga predstavlja, poseduje izduženo savitljivo vodootporno telo koje se završava delom gde je smeštena jednostavna kontrola, te USB konektor (OTG) za punjenje baterije i povezivanje sa drugim uređajima, a podržana je i Bluetooth konekcija.

Sve u svemu šta je glavna karakteristika ovog proizvoda? Pre svega zahvaljujući savitljivom i veoma prilagodljivom telu PIC Flex kamera se može postaviti na mesta na koja drugi modeli sasvim sigurno ne mogu, što omogućuje snimanje iz potpuno drugačijih perspektiva. U promotivnom filmu se mogu videti različite opcije kako to možete uraditi, ali mogućnostima tu nije kraj – granica je samo vaša mašta kako bi dobili zaista originalne i zanimljive snimke koje niko drugi nema!



Izvor: Smart-Life

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.