PET MESECI PAKLA Srpkinja povređena u Tunisu konačno skinuta s aparata

Izvor: Blic, 23.Nov.2014, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PET MESECI PAKLA Srpkinja povređena u Tunisu konačno skinuta s aparata

Ivan Vasić, suprug Marije Milošević (32) iz Smedereva, koja je letos u Tunisu zadobila prelom kičme, na Fejsbuku je napisao "Marija nije više na aparatima." Ona je skinuta s aparata i prebačena na odeljenje za fizikalnu medicinu u Vojnomedicinskoj akademiji.

- Kanila joj je i dalje prisutna, ali će joj i to ukloniti u nekom narednom periodu. Sad su joj posete dozvoljene - kratko je napisao njen suprug Ivan Vasić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << juče na Fejsbuku.

Nesrećna devojka umalo je izgubila život kad se na povratku s izleta u Sahari prevrnuo džip u kom je bila sa suprugom i još dvoje turista. Posle višemesečnog lečenja u Tunisu, Marija, inače profesorka engleskog jezika, specijalnim medicinskim letom prebačena je na VMA u Beogradu. U tragičnom udesu ostala je nepokretna.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Srpkinja povređena u Tunisu konačno skinuta s aparata

Izvor: 24sata, 23.Nov.2014

Ivan Vasić, suprug Marije Milošević (32) iz Smedereva, koja je letos u Tunisu zadobila prelom kičme, na Fejsbuku je napisao "Marija nije više na aparatima." Ona je skinuta s aparata i prebačena na odeljenje za fizikalnu medicinu u Vojnomedicinskoj akademiji...Novosađanin koji je preživeo udes...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.