Ovo je razlog zašto vam se baterija na telefonu brže troši!

Izvor: Svet plus, 20.Feb.2017, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je razlog zašto vam se baterija na telefonu brže troši!

Ako vam baterija na telefonu traje sve kraće i kraće, a niste sigurni šta se dešava, jedan britanski novinar je za to dao objašnjenje i rešenje!

Naime, on je otkrio da što sve više logujete na društvene mreže, to će se baterija vašeg telefona više trošiti. On je pročita  teoriju da će telefon raditi 15 odsto brže ukoliko se deinstalira Fejsbuk, te je to i isprobao i uvideo da mu baterija radi bolje za 20 odsto.

Već je više puta dokazano da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Facebook praktično jede bateriju, bez obzira koliko vremena provodite na ovoj društvenoj mreži. To ne važi samo za Androide već i za iPhone.

Ukoliko već niste spremni da obrišete Facebook, možete koristiti aplikacije koje bi mogle da pomognu bateriji da produži napajanje. Primera radi, aplikacija Metal spaja Facebook i Twitter na jedno mesto što koristi i bateriji, a takođe se možete logovati na FB iz pretraživača, a ne sa instalirane aplikacije u telefonu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.