Ovca se vozi u autobusu po Novom Beogradu (FOTO)

Izvor: B92, 04.Maj.2016, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovca se vozi u autobusu po Novom Beogradu (FOTO)

Na stranici Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva na Fejsbuku postavljena je fotografija koja je naljutila ljubitelje životinja, ali i one koji to nisu.

Na fotografiji se vidi žena koja je u gradski autobus uvela ovcu!

U decembru 2011. godine odbornici Skupštine grada Beograda doneli su odluku, koja je na snagu stupila početkom 2012. godine, a kojom se propisuje da je u vozila gradskog prevoza >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moguće uvesti samo male, tačnije životinje manje od 40 cm! Ne morate detaljno da gledate u fotografiju da biste shvatili da je ovčica “malo” viša od propisanih 40 centimetara!

Vozači često i vrlo brutalno izbacuju vlasnike i ljubimce koji na neki način nisu poštovali gradsku odluku, ali vozač ovog autobusa nije mario za to što prevozi ovcu.

Izvor: zivotinje.rs

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FOTO: Ovca se provozala beogradskim autobusom

Izvor: Radio 021, 04.Maj.2016

Na Facebook stranici Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva postavljena je fotografija koja je naljutila ljubitelje životinja, ali i one koji to nisu...Na fotografiji se vidi žena koja je sa sobom u gradski autobus uvela ovcu...U decembru 2011. godine odbornici Skupštine grada Beograda doneli su...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.