Ovaj bivši muž napisao je najdirljivije bračne savete koje mora da pročita svaki muškarac

Izvor: Telegraf.rs, 21.Feb.2017, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj bivši muž napisao je najdirljivije bračne savete koje mora da pročita svaki muškarac

Džerald Rodžers, psiholog koji je prošao kroz mučan razvod, napisao je neverovatan Fejsbuk post o životu, ljubavi i vezama.

Počeo je sledećim rečima:

"Nakon što sam izgubio ženu koju sam voleo i sa kojom sam 16 godina bio u braku, ovo su saveti koje sam naučio prekasno".

A ovo su njegovi saveti:

Izaberite ljubav

Na kraju, ovo je jedini savet koji vam je potreban. Ako je ovo osnovni princip koji se vodite kada donosite sve odluke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ne postoji ništa što će ugroziti vaš brak. Ljubav će uvek istrajati i pobediti.

Ne nervirajte se oko novca

Novac je igra, pronađite način da radite kao tim. Nikada nije dobro kada se saigrači svađaju. Pronađite načine da iskoristite snagu koju oboje imate kako biste pobedili.

Uvek sazrevajte zajedno

Atrofija je prirodni proces do kog dolazi kada ne radite na svojim mišićima, a isto to može da se desi i vezi. Pronađite zajedničke ciljeve, snove i vizije kako biste zajedno sazrevali i napredovali.

Dozvolite sebi da budete ranjivi

Ne morate da imate sve. Budite spremni da podelite svoje strahove i osećanja, ali i da priznate svoje greške.

Budite otvoreni

Ako želite da imate poverenje, onda morate da delite sve - posebno one stvari koje ne želite. Potrebna je hrabrost kako bi se neko voleo. Otvorite svoje srce i pustite jeunutra iako ne znate da li će joj se svideti ono što će u njemu pronaći.

Bacite masku i dozvolite joj da vas voli - i tamu i svetlost u vama.

Ne budite glupi

Ne budite idiot, ali se ne mojte ni plašite da budete jedan. Pravićete greške i ona će. Pokušajte da ne pravite velike greške i učite iz onih koje ste napravili. Niko ne očekuje da budete savršeni, samo nemojte da budete previše glupi.

Zabavljanje nikada ne prestaje

Nikada, ali nikada, ne uzimajte ženu zdravo za gotovo. kada ste je pitali da se uda za vas, obećali ste da ćete biti muškarac koji će imati njeno srce i raditi sve da ga zaštitite.

Ona je izabrala vas. Nikada ne zaboravite to i nikada ne budite lenji.

Zaštitite svoje srce

Baš kao što se te obavezali da ćete štititi njeno srce, morate da čuvate i svoje. Volite sebe i svet, ali ostavite posebno mesto u srcu koje će biti rezervisano samo za vašu ženu. Neka taj prostor uvek bude spreman da je primi, samo nju i ništa više.

Svakoga dana se iznova zaljubljujte

Stalno ćete se menjati. Niste isti ljudi koji ste bili kada ste se oženili i udali. Promena će doći.

Ona ne mora da bude sa vama, a ako se ne brinete o njenom srcu, možda će ga dati nekome drugom i nikada više nećete moći da ga vratite. Uvek se borite za njenu ljubav.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.