Otvorila dušu: Ćerku Dina Dvornika pokušale da otruju drugarice

Izvor: Svet, 14.Avg.2014, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorila dušu: Ćerku Dina Dvornika pokušale da otruju drugarice

Ella Dvornik, ćerka pokojnog hrvatskog pevačca Dina Dvornika otkirla je na Facebooku da su je drugarice maltretirale tokom osnovne škole, da su govorili da živi u porodici narkomana i da će završiti sa iglom u ruci. Ipak, najšokantnije od svega – pokušale su da je ubiju!
Govorili su im da smo mi porodica narkomana i da ja pušim i pijem i drogiram se i da se smucam sa ‘sumnjivim’ tipovima. Meni su moji roditelji dopustili da radim što hoću, ali samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pod uslovom da im kažem sve. Nisam sakrila svoje prvo pijanstvo, prvu cigaretu, prvi džoint ni prvog dečka svojim roditeljima. I baš zato nisam nikad bila problematična niti sam preterivala u bilo čemu. I moji roditelji su uvijek znali gde sam, s kim sam i šta radim. Ta ista deca tih roditelja su se pretvarali da ‘spavaju’ kod mene. Izašle bi van zakopčane do grla, a onda u hidrant stavljale odeću i oblačile se u minice. A ja bih sedela kod kuće i lagala njihovim roditeljima da ‘spavaju‘”, napisala je Ella.
Pokušale su te iste prijateljica da me otruju domestosom kad sam imala 11… ja sam odlučila da ih ne kazne jer su mi bili jedini prijatelji… tada sam za sve bila dete bez budućnosti koja će umreti sa iglom u ruci”, napisala je ona na statusu, koji je ubrzo sakupio 30 000 lajkova!
Autor: Opera 17
Foto: Instagram
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Šokantna ispovest: Hteli su da je otruju kad je bila mala!

Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2014, 00:48

Ella Dvornik, ćerka pokojnog hrvatskog pevačca Dina Dvornika otkirla je na Facebooku da su je drugarice maltretirale tokom osnovne škole, da su govorili da živi u porodici narkomana i da će završiti sa iglom u ruci. Ipak, najšokantnije od svega – pokušale su da je ubiju!..“Govorili su im...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.