Ostanite uvek isti!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2016, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostanite uvek isti!

Nakon što su trebinjski srednjoškolci, ujedinjeni pod nazivom Kreativci u akciji, organizovali humanitarnu akciju i prikupili oko 3.000 KM za pomoć u lečenju njihovog sugrađanina, 30-godišnjeg Danijela Pudara Džaje, koji je ostao nepokretan nakon skoka u vodu, on se oglasio na Fejsbuku izražavajući svoju zahvalnost.

"Za svu neiscrpnu negu, podršku i pomoć tokom moje rehabilitacije, dugujem neizmernu zahvalnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Podgoričanima, Banjalučanima, Dubrovčanima, Novljanima i svim humanim ljudima širom regiona i sveta, koji su mi omogućili dosadašnji i budući tok oporavka... Nezahvalno je da nekoga izdvajam jer su svi imali isti cilj, a to je što bolji ishod moje rehabilitacije, gde su mnogi pružili i više nego što su bili u mogućnosti, ali moram! Stoga, molim da mi neko ne zameri i ne uzme za zlo, ali daću sebi za pravo da nakon svega što su učinili za mene, izdvojim moje Trebinjce! Prisutnost svih stanovnika grada na Trebišnjici u mom životu, koji su uz mene već skoro dve godine, treba da služi za primer svima. Nadam se zato da ću jednog dana imati priliku da uradim nešto čime ću se odužiti mom gradu i mojim sugrađanima.Do tada molim jednu stvar: budite i dalje kakvi jeste, mnogima treba vaša pomoć... Ubeđen sam da će Trebinje i drugima pružiti ruku spasa!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.