Optužena da nosi fejk haljine, diva se odlučila na neminovan korak!

Izvor: NaDlanu.com, 02.Sep.2014, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužena da nosi fejk haljine, diva se odlučila na neminovan korak!

Revoltirana pevačica oglasila se na svom Fejsbuk profilu!

Ogorčena pevačica Jelena Karleuša objavila je post na svom Fejsbuk profilu gde objašnjava da njena haljina sa Sarajevo Film Festivala nije lažna. Tvrdnju da haljina nije original, navodno, treba da objavi Kurir u sutrašnjem izdanju.

Prenosimo vam obraćanje JK u celosti:

"Čime ja moram da se bavim?!

Sutrašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Kurir kao udarnu vest(?!) piše kako je moja haljina sa Sarajevo Film Festivala ustvari fejk. U prilog tome prilažem račun iz Versaće radnje u Milanu kao i fiskalni račun(prva cifra je zamagljena jer ne želim da se zna koliko je haljina plaćena, živim u siromašnoj i napaćenoj zemlji). Tu je kod, naziv haljine kao i datum kupovine. Potreba Kurira i mnogih drugih medija da od mene stalno prave bednicu koja nema, koja duguje, koja je fejk, podstanar i šta sve ne, u meni ne budi ljutnju. Samo gadjenje. Jer nije sramota nemati, da kojim slučajem nemam. Sramota je pisati laži i to konstantno, sa namerom da se neko ponizi i gurne u blato. Tako su radili i sa mojim Ušćem kad su 40.000 ljudi nazvali "praznim Ušćem", itd itd itd... Mnogo je zabolelo i moje krcato Ušće i moja Versaće haljina (je*em ti haljinu, spaliću je) na crvenom tepihu u sred Sarajeva... I treba da boli.
"


Post by Jelena Karleusa.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JK pokazala račune: Zašto od mene stalno pravite bednicu?!

Izvor: Tracara.com, 02.Sep.2014

Jelena Karleuša želi da stane na put neistinitim informacijama, objavljenim jutros u jednom dnevnom listu, gde se navodi da je Versace haljina koju je nosila na zatvaranju Sarajevo film festivala zapravo lažna. Pevačica se obratila javnosti putem svog facebooka. “Kurir kao udarnu vest(?!)...

Nastavak na Tracara.com...

Karleušu zaboljele priče da nosi kopiju »Versaće« haljine

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2014

BEOGRAD - Nakon što su se pojavile glasine da je pop diva Jelena Karleuša na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala prošetala kopiju "Versaće" haljine, ona je riješila da ih demantuje...Karleuša je na Facebooku objavila fiskalne račune koje je dobila prilikom kupovine haljine, a koju joj je donio...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.