Omiljene serije, filmovi i emisije od sada i na Facebook-u!

Izvor: ItRešenja.com, 12.Avg.2017, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omiljene serije, filmovi i emisije od sada i na Facebook-u!

Najveća socijalna mreža na svetu – Facebook, omogućila je korisnicima novu uslugu pod nazivom Watch (Gledaj) koja treba da ponudi širok dijapazon emisija i serija, od kojih će neke finansirati i sam Facebook. Kao što znamo video kao format je već uveliko prisutan na ovoj mreži, ali uz proširenu mogućnost koju će ponuditi Watch sa video programom, Facebook bi ozbiljno mogao da postane konkurentan i na polju u kome vladaju YouTube i TV mreže…
>> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << />
U pitanju je personalizovana usluga, što znači da sve ono što budete gledali može da utiče i na vaše prijatelje, kao i obratno – ponuda programa će biti kreirana u skladu sa onim što vaši prijatelji vole gledaju. “Gledanje video programa ne mora da bude pasivno” izjavio je osnivač Facebooka, Mark Zuckerberg. “To može biti prilika za deljenje iskustva i zbližavanje ljudi koji dele iste interese.”

Tako ćete osim što gledate isti sadržaj kao i vama bliske osobe, moći da ostavljate komentare  u stvarnom vremenu  što je za Facebook očigledno veoma bitna stvar – “komentari i reakcije na video predstavljaju sastavni deo sveukupnog iskustva koliko i sam video”.

Naravno, Watch bi mogao da postabne i novi izvor prihoda kako za Facebook, tako i za kreatore video programa, dok korisnici mogu da učekuju ciljano oglašavanje pre i tokom video programa – u to smo sasvim sigurni! Inače ovu uslugu će za početak moći da koristi samo određeni ograničen broj korisnika (SAD), ali bi uskoro trebala da postane dostupna svima u okviru ove popularne društvene mreže…



Izvor: Smart-Life
Pogledaj vesti o: Facebook,   Jutjub

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.