Od lepote koju mi je Bog dao dobila sam samo dušmane, migrenu, fizičke udarce i blokiranje na putu ka uspehu!

Izvor: Press, 27.Jan.2015, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Od lepote koju mi je Bog dao dobila sam samo dušmane, migrenu, fizičke udarce i blokiranje na putu ka uspehu!"

Pevačica je svojim prijateljima i obožavaocima na Facebook-u objasnila kroz kakve muke prolazi samo zato što je lepa.
Folk pevačica Indira Aradinović, poznatija kao Indy, pripada grupi najlepših pevačica na domaćoj estradi, u to nema sumnje.
Iako mnogi misle da joj je lepota puno pomogla u karijeri, istina je da joj je napravila brdo problema.

PROČITAJTE JOŠ:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> ŽESTOKI OKRŠAJ DVE PEVAČICE: Napumpani klovan koji ne iskače iz kreveta muškaraca!
NAKON GODINU DANA LJUBAVI I BURNOG RASKIDA PORUČILA BIVŠEM: Poklanjam te njoj!
SUZANA MANČIĆ U ULOZI MODNOG ŽIRIJA: Oštri komentari za Severinu i Seku Aleksić!
   
Indy je otvorila dušu na društvenoj mreži Facebook i sa svojim obožavaocima i prijateljima podelila kroz kakve sve muke prolazi samo zbog toga što je lepa.
- Moram da se oglasim mojim dragim prijateljima i muškim i ženskim... Ima vas mnogo sa pozitivnim namerama i mislima ka meni... I lepo mišljenje o meni i mojoj lepoti! Njima se obraćam i dajem odgovor za ona pitanja u inboxu. Od tolike lepote koju mi je Bog dao, dobila sam samo puno dušmana muško-ženskih, glavobolju(migrenu), blokiranje na svakom putu ka uspehu u karijeri, mnoštvo neistina, tračeva koje su uzmrdale moj privatan život, a i poslovni, uvreda bez povoda, fizičkih nasrtanja i udaraca, pa i osuđivanja za nešto što ni sami ne znate razlog. Manipulisanje sopstvenim novcem koji se krvavo zaradio,jer treba da platiš svaki trud i ulog u sebe... Hoćete još?:-) Mislim da ne želite... Moji prijatelji i porodica znaju kako je biti ja CARICA! Idemo dalje, nema odustajanja!!!! Volim vas sve,koji me pratite i snagu dajete!!! - napisala je pevačica sa puno vere u sebe.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.