Od danas moguće rezervisati novi „huavei Pe devet“

Izvor: Capital.ba, 03.Maj.2016, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas moguće rezervisati novi „huavei Pe devet“

BANJALUKA, Kompanija „M:tel“ saopštila je da njeni korisnici i oni koji to namjeravaju da postanu imaju priliku da među prvima rezervišu najnoviji model pametnog telefona „huavei Pe devet“. Ovaj model može se rezervisati već od danas posredstvom zvanične „M:telove“ „Fejsbuk“ stranice na adresi /facebook.com/mtelbih/, a „huavei Pe devet“ može biti njihov po cijeni od jedne KM uz tarifu „Moj Miks Vip“. Iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << „M:tela“ ističu da je ovaj uređaj donio malu revoluciju na tržištu mobilne telefonije, jer je riječ o telefonu vrhunskih performansi i prepoznatljivog „huavei“ kvaliteta i dizajna, a dodatnu pažnju privlači jedinstvena mogućnost fotografisanja. Ljubitelji fotografije uživaće u ovom modelu jer, zahvaljujući inovaciji, glavna kamera od 12 mega piksela je u stanju da apsorbuje mnogo više svjetlosti i postigne izuzetan stepen kvaliteta fotografije, čak i pri vrlo lošem osvjetljenju, čineći da vaše fotografije izgledaju kao da su načinjene profesionalnim foto-aparatom. Kada je riječ o dizajnu, ovaj telefona je dostojan nasljednik svojih prethodnika iz ove serije telefona, jer su od njih preuzete osnovne elegantne linije i dokazana funkcionalna rješenja koja su dodatno unaprijeđena i usavršena. Prvih 50 kupaca pametnog telefona „huavei Pe devet“ na poklon dobija visokokvalitetne JBL slušalice, a narednih 50 kupaca na poklon će dobiti odličnu paverbank prenosnu bateriju.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Neograničen pristup „Fejsbuku“

Izvor: Capital.ba, 04.Maj.2016, 10:56

BANJALUKA, Kompanija „M:tel“ je korisnicima mobilne telefonije ponudila „frend“ startni paket, koji uključuje neograničen pristup „Fejsbuku“ do kraja godine. „Sve što je potrebno jeste da korisnik nabavi `frend` startni paket do kraja juna, po cijeni od četiri KM, uz koji će na bonus...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.