ODREKLA-SE-MAJKE-PREKO-FEJSBUKA-Ti-si-me-samo-rodila-nisi-mi-vise-majka-

Izvor: medio.rs, 27.Nov.2014, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODREKLA-SE-MAJKE-PREKO-FEJSBUKA-Ti-si-me-samo-rodila-nisi-mi-vise-majka-

Žalosno je videti da deca svoje roditelje javno prozivaju, i prekidaju odnose sa njim putem društvenih mreža

Novi trend je zahvatio srpske društvene mreže. Reč je o javnom odricanju dece od svojih roditelja. Brojni statusi u kojima deca vređaju svoje očeve i majke proširilo se Fejsbukom, a primer koji sledi u nastavku je samo jedan od njih.

- Biološka majko (čuj mene majko) molim te najljubaznije i najjavnije što mogu da me OSTAVIŠ NA MIRU! Svhati da Iva >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << nije tvoja unuka kao što ni ja nisam tvoja ćerka! Ti si me samo rodila i ništa više! Ne zovi moje dete unukom i pre svega ne uzimaj je u usta!NAJVIŠE OD SVEGA NA SVETU ŽELIM DA ME OSTAVIŠ NA MIRU I DA ME ZABORAVIŠ! – napisala je jedna devojka na svom Fejsbuk profilu.

Ako je suditi po komentarima, priča je istinita, jer se raspravljanje između majke i ćerke nastavilo odmah ispod ovog statusa.

Printskrin: Facebook

Kako se ova priča završila nije poznato, ali je žalosno videti da neki društvene mreže koriste kako bi javno isprozivali svoje roditelje i raščistili račune sa njima, ma kakvi god da su oni.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.