Nestao mladić iz Beograda

Izvor: Press, 27.Okt.2016, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestao mladić iz Beograda

Dragutin Radovanović (17) iz Beograda nestao je u utorak uveče, a porodica i prijatelji apeluju na građane da jave ukoliko ga primete.
Foto:B92.net
Kako je njegova sestra Teodora Savić navela na svom fejsbuk profilu, mladić je poslednji put viđen kod Doma omladine u utorak oko 21-22h.
Dodala je da je u tom trenutku nosio skijašku >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << jaknu crne i narandžaste boje, crne pantalone i crnu majicu. 

Ona je pozvala sve koji su u mogućnosti da pomognu ili su možda videli Dragutina da se jave na porukom na njenom fejsbuk profilu ili na broj 0601566369.

 
 


Nastavak na Press...






Povezane vesti

AKO VIDITE OVOG MLADIĆA, JAVITE ODMAH: Nestao Dragutin (17), poslednji put viđen kod Doma omladine

Izvor: Kurir, 27.Okt.2016

...Kako je njegova sestra Teodora Savić navela na svom fejsbuk profilu, mladić je poslednji put viđen kod Doma omladine u utorak oko 21-22h..Dodala je da je u tom trenutku nosio skijašku jaknu crne i narandžaste boje, crne pantalone i crnu majicu..Ona je pozvala sve koji su u mogućnosti da pomognu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.