Nemačka: Poginuo zbog izazova na Fejsbuku

Izvor: Akter, 30.Jul.2014, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka: Poginuo zbog izazova na Fejsbuku

Nemačke vlasti su danas saopštile da je jedan muškarac poginuo, a petorica su povređena kad se na njih prevrnuo buldožer u pokušaju da izvedu Izazov sa hladnom vodom, popularnu igru koja se širi Fejsbukom

Tužilaštvo je saopštilo da je 11 članova kuglaškog kluba u gradu Iselburg, na granici sa Holandijom, napunilo kašiku buldožera sa 2.000 litara vode, kojom je trebalo da budu poliveni, prenela je agencija AP.

Dok je vozač buldožera dizao kašiku, mašina >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << se prevrnula, a kašika pala na šestoricu muškaraca. Jedan je poginuo, dok su još četvorica prevezena u bolnicu, dok jednome pomoć lekara nije bila potrebna.

U SAD je dosad nekoliko ljudi povređeno dok su učestvovali u Izazovu sa hladnom vodom, pri čemu se većina odlučuje da skoči u ledenu vodu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Poginuo zbog izazova sa Fejsbuka

Izvor: Radio 021, 30.Jul.2014

Nemačke vlasti su danas saopštile da je jedan muškarac poginuo, a petorica su povređena kad se na njih prevrnuo buldožer u pokušaju da izvedu "Izazov sa hladnom vodom", popularnu igru koja se širi Fejsbukom...Tužilaštvo je saopštilo da je 11 članova kuglaškog kluba u gradu Iselburg, na granici...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.