Nataša: Kao da sam skinula nanogicu

Izvor: Blic, 08.Okt.2015, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša: Kao da sam skinula nanogicu

Voditeljka je objavila potvrdu da je otplatila kredit, a ispod je napisala “Osuđenik pušten na slobodu”. Ali, samo uslovno jer ima još kredita...

- Malo sam se šalila sa prijateljima na Fejsbuku... Sada sam faktički na uslovnoj slobodi. Nosim kreditnu nanogicu - rekla nam je voditeljka kada smo je pozvali pošto je na društvenu mrežu Fejsbuk okačila fotografiju dokumenta iz banke na kojem se vidi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << više nije kreditno zadužena.

Ona je dodala šaljivi komentar “Osuđenik pušten na slobodu“, a njeni prijatelji su se nadovezali u komentarima, pa je jedan zaključio da je ona sada “persona non rata“. Kako je otplaćivanje kredita u Srbiji maltene nemoguća misija, pozvali smo voditeljku da joj čestitamo što je izašla iz “kreditnog zatvora“.

- Hvala, ali ovo je mali kredit. Za kola! Ne znam da li ima tu šta da se čestita. Ostao mi je još jedan za stan, tako da možete da me pozovete za 17 godina ako budemo živi i da mi čestitate stvarno - kazala nam je ona kroz smeh. Pitali smo je da li je možda otplaćeni kredit bio u ozloglašenim švajcarcima, na šta se ona ponovo nasmejala:

- Ma, nikako - rekla je.

Uskoro će na Javnom servisu početi serijal novih emisija zabavno-informativnog karaktera, a voditelji će biti Nataša Miljković, Maja Nikolić i Zoran Stanojević.

Kako je „Blic“ već pisao, program će ići uživo od 9 ujutru do podneva, pa će gledaoci i uz drugu jutarnju kafu biti informisani o svemu što se dešava u zemlji i svetu, uz dobru zabavu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.