Na Fejsbuku upoznala polubrata: Otac je celog života krio drugu porodicu

Izvor: Blic, 12.Apr.2014, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Fejsbuku upoznala polubrata: Otac je celog života krio drugu porodicu

Britanka Bet Kavana slučajno je saznala da njen otac paralelno živi s drugom porodicom.

- Tvoj tata je oženjen mojom mamom. Imaju trojicu sinova, a ja sam jedan od njih - glasila je poruka koju je Bet napisao polubrat, koga je nedavno pronašla preko Fejsbuka i uvrstila među prijatelje.

- Od ovog otkrića mi se presekao dah. Znala sam da je tata bio oženjen, i da je u tom braku imao decu, ali rekao nam je da se odavno razveo - priča Bet, koja je s majkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mojrom, sestrom Loren i ocem Kevinom naizgled spokojno živela u mestu Blajt u Velikoj Britaniji.

Mnoge stvari su joj odjednom postale jasne: činjenica da otac nikada nije želeo zvanično da se oženi njenom majkom, jer im „za sreću nisu potrebni skupi papiri“, svi propušteni dečji rođendani i proslave, i to što svaki drugi vikend i svaki Božić nije bio kod kuće, jer je morao da „radi“ kao računovođa u velikoj firmi za isporuku svežeg voća i povrća. Ispostavilo se, međutim, da je lagao čak i kad je posao u pitanju - odavno više nije radio u toj firmi, već kao agent za prodaju nekretnina.

Ženu od koje se navodno odavno razveo zapravo nikad nije napustio, a kroz prepisku s polubratom Bet je saznala da je i drugoj porodici, koja je živela u Njukaslu, servirao iste laži kao i njenoj: da mora mnogo da radi, pa s njima može da provede tek svaki drugi vikend i poneki praznik.

Kada su ga Bet i njena majka suočile sa istinom, otac nije poricao.

- Žao mi je. Pokušao sam da postupim najbolje za sve, ali samo sam zabrljao. Sada ću sve izgubiti, ali sam sam kriv i to sam i zaslužio - odgovorio je na poruku kojom su mu saopštile da su otkrile dugo čuvanu tajnu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OTAC KRIO DRUGU PORODICU: Preko Fejsbuka saznala da ima 3 polubrata!

Izvor: Kurir, 12.Apr.2014

Od ovog otkrića mi se presekao dah. Znala sam da je tata bio oženjen, i da je u tom braku imao decu, ali rekao nam je da se odavno razveo, priča Bet..Britanka Bet Kavana slučajno je saznala da njen otac paralelno živi s drugom porodicom..."Tvoj tata je oženjen mojom mamom. Imaju trojicu sinova,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.