NOVI STATUSNI SIMBOL: Prijavite se na ovu društvenu mrežu za samo 9000 dolara!

Izvor: NaDlanu.com, 18.Sep.2014, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI STATUSNI SIMBOL: Prijavite se na ovu društvenu mrežu za "samo" 9000 dolara!

Prednosti skupe članarine su neograničen prostor za skladištenje podataka u "cloudu", kao i to što se neće prikazivati ni jedna jedina reklama. Međutim, sve ostale funkcije su slične onima na Facebook-u i Twitter-u

Ukoliko su vam dosadili Facebook i >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Twitter, a imate poprilično keša, nova društvena mreža Netropolitan je idealna za vas. Naime, ova zajednica napravljena je samo za bogataše, a ukoliko želite da postanete član na godišnjem nivou moraćete da izdvojite čak 9.000 dolara.

Prednosti članarine od 9.000 dolara su neograničen prostor za skladištenje podataka u “cloudu”, kao i to što se neće prikazivati ni jedna jedina reklama. Sa druge strane, ostale funkcije koje Netropolitan nudi su više manje slične drugim besplatnim sajtovima poput Facebook-a i Twitter-a.

Sajt je dostupan na desktop i mobilnim internet pretraživačima, a tu su i aplikacije za Android i iOS pametne telefone. Netropolitan je osnovao kompozitor sa Menhetna, Džejms Tuši-Piters.

- Netropolitan uključuje mnoge funkcije koje se očekuju od moderne društvene mreže, kao i neke koje nisu standard. Jednom kada postanete član zajednice imaćete pristup statusima i sobama za diskusiju drugih članova. Možete kreirati grupe i komunicirate u vezi svega, od finih vina do oldtajmer automobila i predloga za putovanja – izjavio je osnivač ove čudne društvene mreže Džejms Tuši-Piters.

U pravilima korišćenja stoji da svako ko želi da postane član mora da ima najmanje 21 godinu, ali i da koriste prava imena. Moderatori sajta vode računa o zloupotrebi, spamovanju i drugim lošim stvarima koje se mogu desiti online.

Iz bezbednosnih razloga sajt nije indeksiran na Google-u, ne nudi nikakve opcije za ljude koji nisu članovi, i nikada neće objaviti imena niti bilo koji drugi detalj svojih korisnika, piše Telegraf.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.