Izvor: Blic, 26.Jun.2017, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NIKAD NIJE KASNO" Završena druga sezona, proglašena čak TRI POBEDNIKA!

Finale takmičenja donelo je tri pobednika, koji su došli do trofeja putem SMS-ova, glasanja na Fejsbuku ili odluke stručnog žirija. Veče su obeležili emotivni nastupi učesnika, suze, ali i smeh koji se orio studijom i putem malih ekrana.

Druga sezona takmičenja "Nikad nije kasno" privela se kraju, a ovog puta proglašena su tri pobednika.

Zoran Đuranović Đuza odneo je pobedu putem glasanja na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Fejsbuku, u kom su učestvovali glasači iz celog sveta, a nije krio oduševljenje što su odabrali baš njega.

- Hvala svima što su mi omogućili da budem na ovom mestu - rekao je on nakon proglašenja.

Hristos Elinidis Rus je pobedio po glasanju SMS-om, a bio je veliki favorit tokom trajanja cele sezone.

- Zahvaljujem se svima što su glasali za mene, presrećan sam - naveo je Rus tokom primanja statuete.

Nihada Kapetanović je pobednica stručnog žirija, koji joj je dao najveći broj poena, a nije mogla da dođe sebi kada su izgovorili njeno ime.

- Ne mogu da verujem, ovo je ogromno iznenađenje za mene. Ganuta sam - kroz suze je govorila, da bi se potom sa Hristosom i Zoranom poklonila svima pred kraj finalne emisije, koju je odjavio Žika Jakšić obećanjem da će sledeća sezona biti još bolja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.