Izvor: Blic, 29.Apr.2017, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVNICE PREDATORKE Vrbovala je maloletne učenike, a onda u SEKS uključila i koleginicu

U Luizijani je počelo suđenje profesorki engleskog jezika Šeli Dufrejn, koja je priznala seksualnu vezu sa tada 16-godišnjim učenikom. Tako se saznalo da je majka troje dece imala lažni profil na Fejsbuku i vrbovala maloletnika za seks, a najveći šok usledio je kasnije, kada im se u "trojci" pridružila i njena koleginica.

Prosecutors say 'Madison Mexicano' >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Facebook messages prove Destrehan teacher, Shelley Dufresne had sex with student. https://t.co/ccJwPar8bI pic.twitter.com/JQTqgBSaEp

Ako profesorka bude osuđena, mogla bi da dobije 10 godina zatvora i kaznu od 5.000 dolara. Takođe, ostala je bez licence za rad u školi i moraće da ide na terapiju, ali i bude registrovana kao seksualni prestupnik u okrugu Džeferson, jer je seks u Luizijani dozvoljen tek kada osoba napuni 17 godina, piše Dejli mejl.

Na suđenju je otkriveno da je Šeli imala seks sa tinejdžerom oko 40 puta u njenoj "hondi" ili u domu, uglavnom posle njegovog fudbalskog treninga.

Destrehan teacher sex trial: Live updates from courtroom https://t.co/a2f4ZON8mf

U septembru 2014. oboje su se zatekli u jednom kafiću, fudbaler sa svojim timom, a Šeli sa koleginicom Rejčel Respes (26), i igrači su počeli kolegu da zadirkuju zbog veze sa nastavnicom.

Počeli su da je ispituju da li su oni stvarno zajedno, nakon čega je izbila tuča među momcima i onda je fudbaler sa obema profesorkama napustio bar i otišao u Rejčelin stan. Tu su sve troje upražnjavali seks. Dufrejn je učeniku te godine predavala engleski, a Rejčel godinu dana ranije, kada je on pohađao 10. razred.

Advokat profesorke tvrdi da oni nisu imali seks, jer dečak nije mogao da ima erekciju. Tinejdžer je potom pokazao snimak na kom se vide pripite profesorke, a on im ispred lice maše polnim organom. Upravo je taj video-snimak učenik pokazao u svlačionici, nakon čega se i saznalo za aferu sa nastavnicom i došlo je do istrage.

Takođe, odbrana tvrdi da je učenik ucenjivao Šeli tim snimkom i drugim golim fotografijama.

Ona se na Fejsbuku predstavljala kao "Medison Meksikano", sa fotografijom Brzog Gonzelasa, a to je uradila jer "voli meksičke momke". Mladić, sada 19-godišnjak, je upravo meksičkog porekla i tako je njihova komunikacija van časova i počela.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.