NAŠA DEVOJKA NAJLEPŠA: Predstavnica Srbije druga pratilja na izboru za MIS EVROPE!

Izvor: Press, 31.Okt.2014, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAŠA DEVOJKA NAJLEPŠA: Predstavnica Srbije druga pratilja na izboru za MIS EVROPE!

Anita Skendžić osvojila je mesto druge pratilje na takmičenju za Mis Evrope 2014.
Predstavnica Srbije postala je druga pratilja u četvrtak, 30. oktobra na izboru za Mis Evrope koji se ove godine održao u Sofiji.

Anita je na svom Fejsbuk nalogu pobedu posvetila svome sinu Matei. "Pobede su rezervisane za one koji odbijaju da prestanu da se bore. Živeli dragi moji". Druga pratilja >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na Mis Evrope 2014", napisala je Anita i dodala: "Mogu u toj masi da bacim pogled i da te nađem. Za tren. Mogu i da budem slepa, a da te vidim. Mogu da budem nema, ti ćeš me čuti. To je moć ljubavi. Kad možeš i nemoguće. Mato, volim te, samo za tebe".

PROČITAJTE JOŠ:
PILETINA SE ZA PRSTE LEPI? Neda Ukraden u strasnoj romansi sa 40 godina mlađim muškarcem?
Oglasio se i NEJMAR povodom spekulacija o romansi sa SORAJOM!!
MILICA TODOROVIĆ OTVORENO: Krala sam hleb iz skupih restorana, bila sam gladna!
   
Da je njen sin ponosan na majku, pohvalio se njenim uspehom. "Tako je, Mis Evrope! Prvi put da Srbija uma predstavnicu, a tu čast nosi moja mama! Ponosan sam na tebe", piše u Matinom statusu.

Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.