NAJGLUPLJI KRIMOS: Uhapsili begunca nakon što je izveo ledeni izazov i stavio snimak na Fejsbuk (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Avg.2014, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJGLUPLJI KRIMOS: Uhapsili begunca nakon što je izveo ledeni izazov i stavio snimak na Fejsbuk (VIDEO)

Amerikanac Džesin Moris (20). završio je iza rešetaka jer se na društvenoj mreži pohvalio snimkom na kojem se poliva vodim. Taj snimak pomogao je policiji da ga uhvati jer je Moris prekršio uslovnu kaznu na koju je ranije osuđen

Naivčina. Ledeni izazov, globalna akcija za pomoć obolelima od ALS-a, pomogla je i američkoj policiji iz Nebraske da uhapsi Džesina Morisa (20). Naime, on je odradio izazov, a snimak je postavio na >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Fejsbuk.

Taj snimak na društvenoj mreži omogućio je policiji da pronađe i uhapsi Morisa, kojeg su nadležni tražili zbog kršenja uslovne kazne.

Moris se prilikom hapšenja lažno predstavio, pljunuo je jednog policajca i oštetio policijsko vozilo. On je trenutno u pritvoru, a sudija mu je odredio kauciju od 40.000 dolara ako želi da se brani sa slobode.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

NAJGLUPLJI-KRIMOS-Uhapsili-begunca-nakon-sto-je-izveo-ledeni-izazov-i-stavio-snimak-na-Fejsbuk

Izvor: medio.rs, 27.Avg.2014

Amerikanac Džesin Moris (20). završio je iza rešetaka jer se na društvenoj mreži pohvalio snimkom na kojem se poliva vodim. Taj snimak pomogao je policiji da ga uhvati jer je Moris prekršio uslovnu kaznu na koju je ranije osuđen..Naivčina. Ledeni izazov, globalna akcija za pomoć obolelima od...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.