Mučni snimak zlostavljanja konja u Jagodini ima nastavak koji većina nije videla

Izvor: Blic, 20.Dec.2014, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mučni snimak zlostavljanja konja u Jagodini ima nastavak koji većina nije videla

Na Fejsbuku se pojavio snimak na kome se vidi da je Slobodan Milošević, čovek koji je u sredu u centru Jagodine tuka konja, dobio batine od prolaznika zbog ovog gnusnog čina.

Video je na Fejsbuk postavio Laki Berbac, čovek koji je snimio ceo događaj i zvao veterinare.

Na snimku se vidi da je jedan od prolaznika skočio je na zlostavljača jadne životinje i udario ga.

- Nisam od početka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << snimao, bio sam okrenut ledjima jer sam uzimao telefon iz auta da pozovem veterinare - napisao je Bebac na Fejsbuku.

Podsetimo, Milošević je u sredu prebio svog konja u centru Jagodine, jer je životinja vukući kola iznemogla od tereta, posrnula, pala i nije mogla da ustane.

Milošević je pokušao da podigne konja tukući ga i šutirajući, što izazvalo kolaps saobraćaja u gradu. Konj je nakon toga prebačen u Veterinarsku stanicu.

On je priveden, a konj mu je oduzet iz vraćen vlasniku iz Končareva.

VIDEO > Dobio batine jer je tukao konja:
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pogledajte kako su prolaznici pretukli zlostavljača konja u Jagodini

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Dec.2014

Na Fejsbuku se pojavio snimak na kome se vidi da je Slobodan Milošević, čovjek koji je u srijedu u centru Jagodine tukao konja, dobio batine od prolaznika zbog ovog gnusnog čina...Video je na Fejsbuk postavio Laki Berbac, čovjek koji je snimio čitav događaj i zvao veterinare, prenosi Blic...Na...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.