Misteriozna ljubavna poruka koja je postala hit na internetu

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2015, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misteriozna ljubavna poruka koja je postala hit na internetu

Ljubavna priča iz Irske postala je viralna, nakon što je fotografija novčanice s neobičnom porukom objavljena kao status na Fejsbuku.

Deniz O’Liri dobila je misterioznu poruku na novčanici od 20 evra koja je glasila: "Kristi, uvek si bio samo ti! Dođi i potraži me, Megan."

O'Liri je poruku objavila na Fejsbuku, nadajući se kako će uspešno spojiti par.

"Ovo sam našla jutros u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << torbi!!! Ah Kristi ona te voli! Idi po svoju devojku! 'Ajde ljudi, podelite ovo!", napisla je u statusu iznad fotografije novčanice.

Njena objava vrlo je brzo postala viralna s više od 16.000 "šerova" na Fejsbuku i 3.000 lajkova, jer su ljudi "tagovali" sve koje su poznavali s imenom Kristi. Irska radio stanica Today FM pronašla je dotičnog Kristija, koji je potom sve objasnio.

- Megan je ime moje bivše devojke - rekao je Kristi koji je inače muzičar.

- Bili smo zajedno godinu i po dana. To je ime iskrslo nakon što sam pogrešno čuo njeno pravo ime pa sam je prvih nedelju dana tako zvao. Otad je ono ostalo - rekao je Kristi.

On je za Megan napisao i pesmu "Uvek si bila samo ti", ali kad su raskinuli, ona je upoznala drugog.

Kristi je, nakon što je video status na Fejsbuku, nazvao Megan i otkrio da je poruka zapravo napisana šest meseci ranije, a Megan je računala da će on novčanicu videti, jer je njom platila upad na njegovu svirku.

Kako to nije bio slučaj, zaključila je da on više nije zainteresovan, ali Kristi kaže kako on nije znao ni da je ona bila na toj svirci, niti je do objave na Fejsbuku video tu poruku ili novčanicu.

Poenta priče je da je ponekad bolje koristiti telefon nego igrati na kartu sreće ili puke slučajnosti.

Ako se pitate šta je s Kristi i Megan na kraju, čini se ništa, jer je ona zaključila da je on više ne voli.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.