Milica Todorović zbog bolesti otkazala nastupe! VIDEO

Izvor: Svet plus, 12.Feb.2016, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Todorović zbog bolesti otkazala nastupe! VIDEO

Milica Todorović veoma je zabrinula svoje fanove, kada  je na društvenoj mreži Fejsbuk objavila snimak na kome leži u krevetu i jedva govori.

Naime, mlada i atraktivna pevačica dobila je upalu pluća,te je sve svoje nastupe morala da otkaže, a ove informacije podelila je i kratkim snimkom na društvenoj mreži Fejsbuk. "Dragi moji drugari, jako mi je žao što moram da vam saopštim da neću moći da dođem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u Kanadu. Razbolela sam se i imam jaku upalu pluća. Doktor mi je zabranio da nastupam, moram da mirujem i da budem kući. Puno vas volim i pozdravljam", kaže Milica.

Dragi moji, zbog upale pluca do daljnjeg se odlazu nastupi u 13.02. Vancouver Burnaby Hall14.02. Calgary Bespoke Night Club 19.02. Toronto Maison Mercer20.02 Toronto Flamingos Bar;((((((

Posted by Milica Todorovic on Thursday, 11 February 2016

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.