Marija Šerifović spremna za koncert u Narodnom pozorištu: Pozivam sve pametne, lude i nervozne da pevaju sa mnom!

Izvor: Svet, 05.Feb.2016, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šerifović spremna za koncert u Narodnom pozorištu: Pozivam sve pametne, lude i nervozne da pevaju sa mnom!

Karte za koncert pop zvezde Marije Šerifović koji će se 25. marta održati na Velikoj ceni Narodnog pozorišta od petka, 5. februara i zvanično su u prodaji, najavila je pevačica na svom Fejsbuk profilu. Naša pobednica Evrovizije se uveliko priprema za ovaj nastup, ne osvrćući se na brojne izjave članova Narodnog pozorišta koji su proteklih dana naglašavali kako njoj nije mesto u nacionalnom teatru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Što bi rekao Ivo Andrić “Sve su Drine ovog sveta krive, nikada se one neće moći sve ni potpuno ispraviti, nikada ne smemo prestati da ih ispravljamo”. Mislim da svako treba da radi kako najbolje ume, a ja sam upravo to radila prethodnih dana – pripremala se za koncert za koji sam uverena da će proći odlično. Nisam ni ljuta, ni razočarana. Naprotiv, nisam ni želela da budem deo lavine kojoj ne znam ni povod ni suštinu, ali važno je da je iza mene“, kaže Marija i naglašava da je raduje turneja koja kreće  18. februara.
Prvi koncert Marija će imati u rodnom gradu.
Koncerti startuju od mog rodnog Kragujevca, preko sarajevske Zetre i završavaju se u Beogradu. Obaveza imam mnogo, ali raduje me druženje sa fanovima, pa pozivam sve pametne i lude, same i nervozne da pevaju sa mnom u narednih mesec i po dana”, ističe pevačica.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Marija odgovorila glumcima na negativne komentare: "Nisam ni ljuta, ni razočarana"

Izvor: B92, 05.Feb.2016

Evrovizijska pobednica Marija Šerifović osvrnula se na komentare članova Narodnog pozorišta koji smatraju da njen koncert doprinosi "degradaciji kulturne ustanove"...Pevačica Marija Šerifović se uveliko za koncert u Narodnom pozorištu i ne osvrće se na brojne izjave njegovih članova koji su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.