MEDENI MESEC: Rihard Lugner (81) se sa suprugom Kati (24) provodi u Solunu!

Izvor: Kurir, 22.Sep.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEDENI MESEC: Rihard Lugner (81) se sa suprugom Kati (24) provodi u Solunu!

Mlada Nemica i novopečena supruga austrijskog milionera svakodnevno kači na svoj fejsbuk profil slike sa svog bračnog putovanja koje provode u Grčkoj

BEČ - Novopečena gospođa Lugner, Kati zvana Vrapče (24), sa svojim Fejsbuk fanovima svakodnevno deli slike sa medenog meseca. Bilo da je reč o doživljaju poput parasejlinga ili romantičnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << večeri pod palmama sa svojim 57 godina starijim suprugom Rihardom (81), Kati društvene mreže preplavljuje slikama sa bračnog putovanja u Solun.

Mnogi veruju da mlada Nemica ovim putem želi da ućutka zle jezike, koji govore da među Vrapčetom i seniorom nema druge ljubavi, osim one prema novcu.

„Parasejling sa mojom boljom polovinom“ napisala je Kati ispod ove slike.

Njenim fanovima očigledno nije zasmetalo ni to što je reč parasejling pogrešno napisana. Podsetimo Rihard Lugner, jedan od najbogatijih Austrijanaca, 12. septembra je u dvorcu Šenbrun po peti put stao na ludi kamen.

Priča se je i ovoga puta u svemu preterivao, pa je svadba prema nekim procenama koštala oko 100.000 evra.

Umalo da zbog nadimka propadne veridba

Nekoliko dana pred objavu veridbe, Nemica Kati Šmic pred kamerama televizije Puls 4 saznala i drugo značenje svog nadimka “Spatzi”. Naime, osim što znači “Vrapče”, Spatzi je i kolokvijalni izraz za muški polni organ. Oni su se pred kamerama objašnjavali koji je na kraju ipak uspeo da je ubedi da je mislio na ptičicu, a kako se ne bi i dalje ljutila Kati je na korišćenje dobila njegovu kreditnu karticu i otišla u šoping.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.