MAJKA SLUČAJNO OBJAVILA SLIKU svojih golih grudi na Fejsbuku i sad proživljava pakao (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2016, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA SLUČAJNO OBJAVILA SLIKU svojih golih grudi na Fejsbuku i sad proživljava pakao (FOTO)

Mnogima je teško da se klone društvenih mreža, jer je to najlakši način da budu u kontaktu sa porodicom i prijateljima. Međutim to postaje neizbežno kada su u pitanju neki virusi ili kada neko kao ova mama postavi svoju obnaženu fotografiju. To je najveća noćna mora svih korisnika. Zamislite da hoćete da podelite fotografiju neke hrane sa svojim prijateljima na Fejsbuku, a onda slučajno podelite sliku koju ste napravili za svog dečka.

Ova greška nije odmah ispravljena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pa je ova majka morala prvo da objavi jedan post pre nego što je uspela da svoju sliku kloni sa interneta.

- Ovako si sigurno oseća i Kim Kardašijan. Svi vide moju nagu fotografiju, a ja nemam pojma kako da uklonim ovu sliku. Ova aplikacija je katastrofa. Pomozite mi - napisala je ona.

Foto: Facebook

Nakon izvesnog vremena nije više gledala na ovaj događaj kao na nešto loše, pa je uz malu pomoć uspela da ukloni fotografiju, ali je pre toga dobila armiju fanova.

- Hvala ti Rejčel što si mi pomogla da obrišem sliku. Nisam imala nameru da je postavim, ali sam ipak počela da uživam u pažnji koju sam dobila, kao i komplimentima - kaže ova mama.

Sve se na kraju ipak dobro završilo, a ova mama nastavlja da uživa u pažnji koju dobija od brojnih udvarača.

(Telegraf.rs/Izvor:viraltheread.com)


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.