Lekari zabranili Radi da peva

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2014, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekari zabranili Radi da peva

Rada Manojlović nije slušala savete lekara i sada će nažalost snositi posledice. Najtužniji su njeni fanovi kojima je napisala i pismo na fejsbuku, koje vam prenosimo u celosti.

Neko vreme mora da odmara grlo, nema pevanja: Rada

- Pre svega, vi znate da sam ja neko ko nikada nije otkazao ni jedan nastup, bez obzira koliko mi je zdravstveno bilo loše. Često sam se oglušavala o savete lekara, pa sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mnogo puta pevala pod velikim prehladama, pod temperaturama i kad sam se osećala jako loše i iscrpljeno... Čak sam pevala sa ukočenim leđima, u patikama, pod velikim bolovima, iako su mi doktori to zabranili. Mnogo puta sam išla svesno protiv svog zdravlja, u želji da ne izneverim nikog od vas, koji me čekate svaki put u nekom drugom gradu, diskoteci.

 

Nažalost, sada sam zbog problema sa grlom koji imam već dva meseca, od koga nikako ne mogu da se oporavim, jer konstantno radim (ali i zbog upozorenja doktora da mi je neophodan odmor od mesec dana, da bi se grlo odmorilo i vratilo u formu), primorana da otkažem sve nastupe u novembru. Samim tim, pomeriću i premijeru novog albuma, jer ne želim da to bude traljavo odrađeno i da se ne pojavljujem u emisijama i promovišem pesme kako treba. Vi ne zaslužujete tako nešto, već samo najbolje, i ja želim da vam to pružim. Unapred vam hvala na razumevanju i strpljenju, ovde je ipak zdravlje u pitanju, moram malo da mislim na sebe, nemojte mi to zameriti i znam da ćete me razumeti... - istakla je pevačica.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.